sâmbătă, 8 martie 2014

250.000 USD pentru cine aduce dovezi incontestabile ale evolutiei!

Da, ati citit bine! Un crestin american ofera un premiu de 250.000 dolari americani (USD) oricarei persoane care poate aduce macar o singura dovada incontestabila a evolutiei.

Atentie insa, prin folosirea termenului evolutie el nu se refera la ceea ce este cunoscut ca “micro-evolutia” (acele modificari sau transformari minore observabile in toate formele de viata), ci la teoria generala a evolutiei), ci la teoria generala evolutionista, care considera ca cel putin cinci evenimente majore pot avea loc fara existenta unui Creator:

* Timpul, spatiul si materia – au aparut de la sine, printr-un accident, intamplare, explozie universala etc.
* Planetele si stelele s-au format din praful existent in spatiu.
* Materia a “creat” ea insasi viata, a dat nastere vietii.
* Formele de viata timpurii au invatat sa se reproduca.
* Intre aceste forme diverse de viata s-au produs transformari majore (de exemplu, pestii s-au transformat in amfibieni, amfibienii in reptile, reptilele in pasari sau mamifere etc).
Foarte interesant este ca suma de bani zace neridicata de o buna bucata de timp… Americanul, Dr. Hovind, afirma ca este cat se poate de parolist si ca banii ii apartin unui bun prieten de-al sau care este dispus sa plateasca in cazul in care cineva va reusi sa prezinte o dovada incontestabila, stiintifica, bine fundamentata, tinand cont de toate rigorile academice, care sa ateste faptul ca evolutia este mai mult decat o simpla teorie fantezista.

In cazul in care dumneavoastra insiva ori vreun cunoscut de-al dvs sunteti tentat de ideea aceasta si considerati ca aveti sanse sa va rotunjiti contul bancar cu cei 250.000 USD, tot ce aveti de facut este fie sa o puneti pe hartie si sa o expediati pe adresa dr. Hovind, fie sa va faceti timp sa mergeti in Statele Unite si sa sustineti un seminar pe aceasta tema. In ambele situatii, ideile vor fi evaluate de o comisie de oameni de stiinta cu o inalta pregatire academica, iar aceasta va decide daca argumentele aduse sunt intr-adevar irefutabile sau nu si, implicit, daca vi se cuvine suma de bani sau va ramane in continuare intr-un cont bancar…

Toate detaliile le gasiti pe site-ul dr. Hovind.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu