sâmbătă, 1 martie 2014

Descoperirea lui Columb

Pe vremea când oamenii credeau că pământul este plat, Cristofor Columb (1451-1506) a descoperit că el este rotund. Columb a crezut din tot sufletul ceea ce afirma. Cei din jur l-au ironizat şi l-au batjocorit. Cum a descoperit Columb că pământul este rotund? Prin cercetarea Bibliei. Citind acest adevăr în Biblie, Columb s-a grăbit să-l creadă. Şi, ca urmare, în loc să ajungă la capătul pământului în călătoria sa, el a descoperit un pământ nou. În anul 1502, Columb scria regelui Ferdinand şi reginei Isabella următoarele cuvinte: „Descoperirea mea împlineşte pe deplin ceea ce fusese scris de profetul Isaia“.

Cristofor Columb a fost un om care citea Biblia şi aşa a găsit afirmaţia profetului Isaia: „El (Dumnezeu) şade deasupra cercului pământului...“ (Isaia 40:22). Cuvintele Bibliei i-au dat siguranţă lui Columb în cercetarea sa.



Iată o dovadă, din multe altele, că Biblia este adevărată. Pe bună dreptate, sir William Herschel, descoperitorul planetei Uranus, afirma: „Toate descoperirile umane par a confirma tot mai mult şi tot mai puternic adevărurile conţinute în Scripturile sacre“.
Sursa: www.rascumpararea.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu